Per Nando

8/03/2022

ACTUALITZACIÓ POSSIBLE BORRASCA CÈLIA,QUINA BORRASCA ?????????☔️⛈️☔️⛈️☔️????????

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bon dia!!! Primer que res dir-vos que finalment desde divendres ha fet saó a bona part del territori Valencià i almenys ha alleugerit el dèficit de pluja que teníem al nostre territori. Hui encara queden restes d’inestabilitat i encara hi ha possibilitat d’algun ruixat que podrà ser localment moderat o fort,però coses molt més disperses i més inconnexes. Però la situació és a la milloria progressiva que deixarà estabilitat fins a finals de setmana.

MOLT PENDENTS DE LA POSSIBLE BORRASCA EXPLOSIVA

Tots pendents de la Borrasca explosiva que vindrà a situar-se cap a finals de setmana I inicis de l’altra cap al sud peninsular,serà una borrasca d’alt impacte i possiblement l’anomenaran CÈLIA ( Açò encara no està confirmat ) Pareix que serà una borrasca d’alt impacte amb alta probabilitat de que porte fenòmens adversos a la península com molta pluja,molt de vent,mala mar i inclús neu.

El model Gfs ( Americà ) insisteix desde anit i tambe mirant l’última eixida d’aquest matí en creuar la borrasca per l’estret de Gibraltar cap a dimarts/dimecres de la pròxima setmana i això comportaria un fort temporal al Mediterrani de vent ,molta pluja i molt mala mar ,situació que com dic no està ni molt menys confirmada perquè encara queden molts dies per davant. Però aquesta borrasca de segur que no passarà desapercebuda per on passe i se sentirà molt parlar d’ella la pròxima setmana fallera.

Aquesta vesprada tornarem actualitzar els models amb les últimes eixides del model Europeu i l’americà. Molta atenció perquè estic ficant-me nervioset.

Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando