Per Nando

7/03/2022

TORNA GLÒRIA LA PRÒXIMA SETMANA ??????????????☔️⛈️☔️⛈️☔️

Meteo

Destacats

Mapes brutals els que estan traient el models les últimes eixides per a inicis de la pròxima setmana amb uns profundissima borrasca que podria donar que parlar i molt a la península i també a casa nostra. Feia temps que no veia uns mapes tan burros,tan repetitius en totes les eixides i que tots els models vagen de la ma.

Torne a repetir que atenció!!! A les publicacions d’aquesta setmana que anirem confirmant aquesta situació si els models continuen igual d’encaminats. Però amb la situació que marquen ara tindriem un potent temporal de llevant amb molt de vent,pluja i molt mala mar.

També dic que queda 1 setmana i per tant està tot agafat en pinzes,però si d’aci 2 dies continuen marcant el mateix ens haurem de ficar seriosos.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando