Per Nando

7/03/2022

PLOU DE MANERA MÉS ALEGRE!!! SEGUIMENT INTENSA BORRASCA FALLES??????????

Meteo

Destacats
Satèl·lit
Radar precipitació

Bon dia!!! Plou de manera més alegre en punts de la Marina,La Safor I inclús est de la Vall d’Albaida on sembla que per està zona hui podran arreplegar prou litres,a la resta del territori també plou però d’una manera més minsa. Sembla que a partir d’esta nit i demà mati la inestabilitat anirà retiran-se i veurem de nou el sol,un mal de cap menys per a poder estendre la roba i que es seque,però jo esperaria fins dimecres perquè demà encara existeix la possibilitat de que ens caiga algun ruixat durant tot el dia.

CANVIS IMPORTANTS CAP A FINALS DE SETMANA I LA PRÒXIMA

A partir de diumenge és despenjarà una borrasca molt potent cap al sud peninsular,la causa és que tenim i tindrem un potent Anticicló sobre el nord i est d’Europa que farà de tapo i és el que faça que les Borrasques circulen més al sud que mesos anteriors. Doncs anem a seguir i molt de prop aquesta borrasca per a la setmana de falles perquè té pinta de que vol complicar molt l’oratge a la península. Com ens afectarà a nosaltres? Encara és prompte per afirmar-ho,per tant anem a seguir dia a dia els models i esperem que almenys deixe disfrutar dels dies principals als fallers. De moment pinta mal,però com queda molt tot pot canviar.

Per tant Seguimeeeeeeent ????⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️ i vorem que diuen a la vesprada ?????????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando