Per Nando

6/03/2022

XE QUE PLOU!!! I LA PRÒXIMA SETMANA? I FALLES??⛈️?⛈️?⛈️?⛈️?⛈️?⛈️???????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Després d’una nit on ha començat a ploure a les comarques més centrals de València,ara mateix sembla que es el sud de València I nord d’Alacant on la pluja serà la protagonista les pròximes hores. Comarques com la Marina,,la Safor,la Vall d’Albaida,el Comtat,l’Alcoià,la Costera,etc…. seran les que més voran la pluja hui,encara que no descartem vore ploure altres llocs del territori Valencià,però seran pluges molt més dèbils.

Font Avamet

De moment Xiva i Xàbia són on han arreplegat més litres amb 50 mm i 20 mm respectivament,dades provisionals que aniran pujant les pròximes hores.

PREVISIÓ HUI I DEMÀ?⛈️?⛈️?⛈️?⛈️?????⛈️

Hui la zona més afectada per la pluja serà el sud de València I nord d’Alacant,però aquesta pluja també es generalitzara de cara la vesprada a la resta de la província de València I Castelló,però no serà tan important com les comarques més centrals. Demà continuarem amb oratge rebolicat i amb pluges més disperses que hui,però que podran afectar a qualsevol lloc.

RESTA DE SETMANA I SETMANA FALLERA

La resta de la setmana continuarà molt variable,vorem el sol,però practicament quasi tots els dies tindrem probabilitat de ruixats que anirem afinant dia a dia on es produiran. I la setmana de Falles també pinta molt moguda,situació que anirem seguint dia a dia I informant-vos.

Cap allà migdia farem nova publicació amb els últims models i les últimes dades de precipitació.

Estigau pendents que Març ve ben mogudet.

Fins després.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando