Per Nando

6/03/2022

ÚLTIMES PRECIPITACIONS, PENDENTS DE LA POSSIBLE SUPERBORRASCA FALLERA⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats
Radar precipitacions.
Font Avamet

Benvinguts de nou,continua plovent dèbilment,però continua sumant sobretot a les comarques més centrals del nostre territori,unes pluges molt ben caigudes fins ara i que deixen registres de 50 mm el dia de hui a Xiva i Gandia i molt prop d’eixos 50 mm a Alzira,Barx o Cullera.

Demà continuarà la mateixa situació amb pluges dèbils sobretot a la mitat sud del territori,situació que anirà millorant de cara a dimarts conforme avance la jornada per a deixar una resta de setmana prou estable.

ATENCIÓ A LA BORRASCA QUE FA DIES INSINUEN ELS MODELS????⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Com vos vaig comentant ja fa dies aquesta setmana que entrem anem a estar molt pendents de les tendències per a la setmana fallera perquè tots els models veuen el drspenjament d’una Dana acompanyada d’una baixa en superfície i que a dia de hui podria fer que tinguérem un important temporal de llevant. Sabeu que queda molt i per tant açò pot canviar,però fa dies que tots els models ho mostren a totes les seues eixides.

Per tant molt de seguiment anem a fer a Meteopoble per anar veient com acabem definint la setmana fallera els models de cara la pròxima setmana.

Anem a seguir-ho si o si.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando