Per Nando

6/03/2022

ÚLTIMA HORA PRECIPITACIONS, PLOU I CONTINUARÀ PLOVENT, AÇÒ VA PER A LLARG??????????????

Meteo

Destacats

Bon dia de nou,continua plovent i continuen les pluges concentrades a la meitat sud del territori,encara que està vesprada també afectaran zones del nord. Continuarà plovent durant el dia de hui I també ho farà demà i segons les últimes eixides el dimarts encara quedarà inestabilitat i podran repetir-se els ruixats a les comarques del sud.

Font Avamet

Aci veieu els registres més importants caiguts fins ara en les diferents estacions d’Avamet,però com dic són dades provisionals perquè continuarà plovent i sumant i per fi, hi haurà zones on farà saó.

RESTA DE SETMANA

La resta de setmana podrà disminuir la inestabilitat I inclús no plourà desde dimecres fins al cap de setmana on de nou podrà tornar a empitjorar i molta atenció a la setmana del 14,perquè els models insisteixen en què una profunda borrasca podrà afectar al sud peninsular,vorem que va passant.

Aquesta nit nova informació.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando