Per Nando

5/03/2022

ATENCIÓ!!!TORNA LA PLUJA QUE POT SER INTENSA I PERSISTENT⛈️??????⛈️?⛈️???

Meteo

Destacats

Bon dia,de nou tenim avisos activats per pluges a partir d’aquesta vesprada i es que hui serà un dia de transició cap a un nou empitjorament de l’oratge que portarà durant unes 48 hores pluges generalitzades i que podran tindre certa persistència a les comarques del sud i ser localment fortes.

Mapa isóbaric pròxims dies
Acumulats precipitacions model Europeu

I és que de nou a partir d’aquesta vesprada començarà la inestabilitat al sud del territori Valencià,però com veieu en la situació sinòptica ( mapa isóbaric ) demà ens creuarà una baixa pel sud i que junt amb l’anticicló centrat a les Illes Britàniques afavoriran que el vent humit entre amb gana i farà que de nou tinga’m entre demà i fins dimarts cel molt cobert i amb precipitacions que podran ser moderades o fortes i localment persistents. Podrà ploure a tot el territori sobretot a les zones més litorals,però la major probabilitat de precipitacions la trobarem a les comarques del sud de València I nord d’Alacant.

LES TENDÈNCIES MOSTREN INESTABILITAT PER A LLARG⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️??????????????????

Observant models i tendències es nota que Març ha trencat completament la dinàmica de mesos anteriors i continuen veient un patró atmosfèric tant a curt con a llarg termini molt propici per a que ens continuen afectant borrasques al Mediterrani. Se que hi ha molta gent que estarà preocupada per les falles,queda molt,però sembla que podrien ser prou inestables.

Com dic sempre desde Meteopoble continuarem informant i intentaré esbrinar els pròxims dies si es confirma una setmana fallera passada per aigua. De moment a sumar litres entre demà i dimarts.

COM. SEMPRE SEGUIMEEEEEEEENT ⛈️?⛈️⛈️⛈️??⛈️?⛈️?

Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando