Per Nando

4/03/2022

24 HORES DE TREVA I DE NOU TORNEN LES PLUGES!!! I ATENCIÓ A MARÇ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats
Satèl·lit
Avamet

Benvinguts de nou,com estava previst la Borrasca aquest migdia i vesprada ha començat allunyar-se i en ella també les precipitacions han anat desapareguent. Hem tingut una regada general a quasi tot el territori que ha sigut molt beneficiosa,només el litoral nord de Castelló i com vaig dir ahir ha quedat fora d’aquestes precipitacions i zones dels Ports també ha plogut menys del previst i així com la neu que tampoc s’ha vist a cap lloc. L’avís roig per per part d’Aemet aquest mati te un perquè,a la zona d’Elx ( Torrellano) han caigut en poc més d’una hora 115 mm el que ha fet activar aquest avís a Aemet unes poques hores.

CALMA QUE DURARÀ POC???????????

Avisos Aemet
Situació sinòptica
Model Arome cap de setmana

Calma transitòria la que anem a viure perquè a partir de demà vesprada-nit tornen les precipitacions al territori Valencià,unes precipitacions que començaran afectant demà al litoral de la mitad sud,però que diumenge és faran generals i podrà ploure de manera general,això sí les pluges més intenses i inclús amb tronada és donaran a les comarques més centrals ( sud de València I nord d’Alacant)

MARÇ REBOLICAT I PENDENT DE LES FALLES⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Dilluns continuarà plovent al territori Valencià però amb tendència a la millora de cara a dimarts on inclús durant mitjans de la pròxima setmana ens podrà creuar algun front de ponent. Però atenció!!! Perquè les tendències volen veure un MARÇ ben mogut amb un bloqueig Anticiclònic entre el nord d’Europa i Centre-Europa que podrà fer que les Borrasques continuen circulant pel sud i portant inestabilitat a la península i també a casa nostra.

I el que més preocupa que són les falles? Algunes tendències començen a mostrar una setmana fallera de lo més moguda,situació que desde Meteopoble anirem seguint i informant.

Ja veieu que hem passat de no tindré quasi feina a fer 2 publicacions diaries perquè la situació meteorològica ho demana.

Pluja i Seguimeeeeeeent ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️????????????????????????????

FINS DEMÀ.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando