Per Nando

3/03/2022

INMINENT TEMPORAL DE PLUJA,VENT I NEU⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️❄❄❄❄?????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Aemet acaba d’ampliar els avisos per a demà divendres amb pluges intenses en tot el litoral d’Alacant i nord de València ,fort vent de gregal i ones de més de 3 metres i inclús amb nevades a les zones altes de l’interior de València I Castelló.

Però és aquesta vesprada quan comença la festa i entraran els primers nuclis de precipitació per l’interior del territori,unes precipitacions que aniran generalitzant-se de cara ça nit.

PREVISIÓ SUPERFÍCIE DEMÀ MATI.

Però serà aquesta matinada quan la Borrasca se centrarà sobre les costes d’Alacant I desde ahi pegara fort al sud de València I la província d’Alacant amb fortes precipitacions,vent de gregal i ones de fins a 3 metres.

DEMÀ

Per tant demà esperem cel molt cobert sobretot quan més al sud del territori Valencià amb ruixats forts i que poden vindre acompanyats de tempesta,els majors acumulats els esperem a la Marina,La Safor,la Vall d’Albaida,la Costera,el Comtat,l’Alcoià,l’Alcalaten o el Baix Vinalopó. En aquestes zones plourà de manera persistent durant el mati i podran arreplegar registres de vora 50 mm i que no descarte que de manera puntual en algunes localitats s’apropen als 100 m. A la resta també plourà però ho farà de manera més dèbil,a més a l’interior de Castelló I en una cota al voltant dels 1000 metres serà neu. El vent bufarà fort de gregal al sud deixant molt mala mar. De cara la vesprada aquesta pluja anirà minvant.

CAP DE SETMANA ????????

El dissabte tindrem un dia més tranquil on inclús vorem el sol,però de cara a últimes hores és tornarà a ennuvolar-se i no descarte que de cara la nit torne a precipitar. Diumenge i amb la situació sinòptica que veuen hui els models amb eixe Anticiclò enviant vent humit de nou serà un dia prou gris i amb pluges que a les zones més litorals I prelitorals inclús podran ser moderades,una situació que continuarà inestable el dilluns.

Com veieu llenya al bombo el que tenim els pròxims dies I no estarem gens avorrits.

Seguiment aquesta vesprada a Meteopoble ??⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️?????????????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando