Per Nando

3/03/2022

COMENÇA LA FESTA,DEMÀ DIA DE PARAIGÜES ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,Aemet manté els mateixos avisos activats per a demà i vorem si al llarg de les hores amplien algun més o inclús l’incrementen.

I és que com veieu al radar comença a entrar la inestabilitat per l’oest del territori. Aquesta inestabilitat és la que formarà eixa baixa enfront les costes d’Alacant esta nit o matinada i farà que és complique més la situació meteorològica.

Model Arome

El model Arome ho té clar i es que durant la matinada i demà mati els generalitzaran a bona part del territori Valencià,només el litoral nord de Castelló podria ser la excepció d’aquesta regada general. Com he dit a partir d’esta nit les pluges podran ser localment fortes i persistents al sud de València i tota la província d’Alacant. Demà de cara la vesprada aquestes pluges aniran parant amb la dissolució d’aquesta borrasca.

CAP DE SETMANA ☁️☁️☁️☁️☁️??????

El cap de setmana tindrem dos parts,el dissabte serà un dia prou tranquil,però diumenge i amb l’aire fred a capes mitges i altes de l’atmosfera més l’entrada del vent de llevant farà que de nou tinga’m creixement de núvols de pluja que podran afectar a les zones més costaneres del territori,cosa que anirem afinant entre demà i despus-demà.

La inestabilitat ens acompanyarà fins el pròxim dilluns. Que passarà després? Pareix que podria tornar el ponent cap a mitjans de la pròxima setmana,però els models no ho acaben de vore clar i inclús alguna eixida veu continuació de la inestabilitat. Ho seguirem i ho avançarem a Meteopoble.

Be ara toca seguir les pluges de les pròximes hores I anirem veient quines són les comarques més agraciades d’aquest temporalet que feia molts mesos que no és produïa al territori Valencià.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando