Per Nando

2/03/2022

ACTUALITZACIÓ BORRASCA MEDITERRÀNIA, PODRÍA PLOURE FINS EL PRÒXIM DILLUNS⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️????

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,està ploguent i inclús s’ha escoltat algun tro pel nord del territori,però açò tan sols es un aperitiu del que vindrà entre demà i despus-demà.

ÚLTIMA EIXIDA MODEL AROME I MAPES SUPERFÍCIE

Model Arome
Evolució formació borrasca Mediterrània.

Com veieu a les animacions de dalt serà demà vesprada-nit quan començe a complicar-se de valent l’oratge a tot el territori amb precipitacions que avançaran d’oest a est de manera general i seran localment moderades. De cara la matinada de divendres continuarà plovent,però amb la formació de la Borrasca Mediterrània davant les costes d’Alacant les precipitacions més importants és centraran a comarques com la Safor,la Marina,La Ribera,la Vall d’Albaida,el Comtat,l’Alcoià o la Costera.

MAPES SIMBOLS

DEMA

DESPUS-DEMÀ

Com veieu amb la il·lustració dels mapes de símbols creada per Meteopoble el divendres tindrem un dia prou inestable amb pluges generals i nevades per l’interior nord per damunt dels 1000 metres,però serà la mitat sud on el gregal bufarà amb molta força acumulant molta inestabilitat també a causa de la Borrasca que la tindrem ben aprop. Tindrem precipitacions fortes i persistents que localment podran anar acompanyades de tronada i inclús no és descarta que puga caure granís a causa de l’aire fred que tindrem en altura.

CAP DE SETMANA REBOLICAT ?????????

Les últimes eixides dels models aposten perquè el cap de setmana continuarà molt variable i amb risc de pluges irregulars sobretot per la costa. Aquesta situació és podrà allargar mínim fins el pròxim dillluns.

Quanta feina!!!!????,però demà tornem amb les noves actualitzacions per part d’Aemet I dels models i com sempre vos espere ací a Meteopoble,perquè açò sense vosaltres no significa res.

GRÀCIES I FINS DEMÀ ?

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando