Per Nando

1/03/2022

A 48 HORES D’UN EPISODI DE PLUGES AMB GRANS ACUMULATS ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️❄❄❄❄

Meteo

Destacats

Bon dia!!!! Els mapes és posen d’acord que la Borrasca que ens afectarà entre dijous i divendres acabarà situant-se al litoral sud del territori Valencià on farà que entre el vent de gregal en aquesta zona i per això serà el sud de València I nord d’Alacant on esperem les màximes precipitacions i on també el fort vent de gregal és deixarà notar en el litoral.

Plourà a tot el territori entre dijous de vesprada I divendres,però com he dir abans les màximes precipitacions es donaran al sud del territori on esperem registres que s’apropen als 100 mm en apenes 24 hores. La neu també farà acte de presència en cotes altes superiors als 1000 metres de les comarques de l’interior nord i les serralades més altes del sud de València I nord d’Alacant com es el cas de la Serra d’Aitana.

Dissabte notarem una clara milloria amb l’allunyament de la Borrasca i l’entrada del vent atramontanat que farà que tingam un dia més tranquil però fred.

Però molt atents perquè per fi vorem ploure amb ganes a les comarques Valencianes on fa molts mesos que no plou ni gota.

COM SEMPRE SEGUIMEEEEEEEENT I FINS LA VESPRADA ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️?????????????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando