Per Nando

28/02/2022

ATENCIÓ!!! CANVI IMPORTANT A PARTIR DE DIJOUS AMB PLUGES I NEVADES ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️❄❄❄❄

Meteo

Destacats
Mapa superfície divendres
mapa a 5000 metres d’altura a partir de dijous

Bon dia!!! IMPORTANT canvi d’oratge que esperem a partir del pròxim dijous I sobretot el divendres amb el despenjament d’aire fred en altura i que junt amb la formació d’una borrasca en superfície front a les nostres costes complicara i prou l’oratge amb pluges i nevades generals.

Acumulació pluges Europeu
Acumulats de neu Europeu

Per tant a partir de Dijous començarà a ploure a bona part del territori, però serà divendres quan aquestes pluges podran ser generals i inclús persistents al sud de València I nord d’Alacant i també seran en forma de neu per damunt dels 1000 metres a l’interior de la província de Castelló on podran tindre gruixos de neu importants.

Aquesta situació de canvis la anirem definint millor els pròxims dies perquè encara podrà canviar l’ubicació de les pluges més importants,però sembla que per fi i després de molts mesos podrà ploure a zones on hem tingut un hivern per oblidar.

Continuem fent seguiment i actualitzarem els models aquesta vesprada.

Fins després.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando