Per Nando

27/02/2022

ALGUNS MODELS COMENCEN A INSINUAR UN POSSIBLE TEMPORAL,FINALS PRÒXIMA SETMANA ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

MODEL AMERICÀ

Benvinguts de nou,eixides molt importants dels models de cara la recta final de la pròxima setmana amb la possibilitat d’una potent borrasca sobre el sud peninsular que junt a l’anticicló centrat entre les Illes Britàniques i Centre-Europa pot acabar donant una configuració d’inestabilitat cap a la nostra zona en forma de precipitacions i ja vorem si neu i vent ,son varies les eixides que ho van insinuant i per tant anem a estar molt pendents.

De moment com vaig dir ahir l’ inici de la pròxima setmana vindrà caracteritzat per el sol i alguns intervals nuvolosos que poden deixar alguna gota,però atenció a partir de divendres i el cap de setmana que ve perquè la situació meteorològica és podrà complicar molt si els models van pel mateix camí, caldrà seguir també el model Europeu que de moment tampoc no ho te massa clar.

Per tant situació a seguir dia a dia desde Meteopoble i si els models continuen mostrant aquest escenari passarem a fer 2 publicacions diaries. Creuem els dits i fins esta vesprada o demà amb les noves actualitzacions!!!⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️✌️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando