Per Nando

25/02/2022

PLOU!!!! SEGUIMENT PER A LA PRÒXIMA SETMANA.?????????????

Meteo

Destacats
Satèl·lit

Bon dia,mirem radar i satèl·lit i plou a estes hores al nord de València i província de Castelló i comencen a entrar nuclis de pluja pel sud d’Alacant,unes precipitacions que venen acompanyades de fang a causa de la pols en suspensió. Tot el cap de setmana continuarà pràcticament igual i tenim risc de ruixats molt dispersos i molt dèbils,situació que continuarà igual de cara a dilluns.

ATENCIÓ A LA PRÒXIMA SETMANA!!!!

La pròxima setmana serà variable amb una borrasca al sud peninsular que farà que no es faça net del tot i que tinga’m dies amb possibilitats de ruixats irregulars,molta atenció a la recta final de la pròxima setmana perquè l’anticicló tendirà a estirar-se més cap a Centre-Europa i també s enfortir-se sobre aquella zona,esta situació podrà afavorir més aire fred en altura sobre la península I que junt amb la Borrasca que sembla que continuarà bambant pel sud peninsular afavorirà que la inestabilitat puga anar a més I per tant les pluges puguen fer acte de presència a més sectors del Mediterrani.

Però desde Meteopoble recalquem que estem davant una situació molt indefinida encara I que va variant molt encara en les diferents eixides dels models I al parlar de tendències el que hui és blanc demà pot ser negre,per tant anem a mirar models eixida a eixida i dia a dia aniré informant del que puga passar de cara finals de la setmana vinent. Però sembla que març vol entrar més mogut meteorològicament parlant del que hem tingut a Febrer.

Fins demà i seguimeeeeeeent ⛈️?⛈️?⛈️??????⛈️?

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando