Per Nando

24/02/2022

DEMÀ PLOU,ATENCIÓ A MARÇ QUE ÉS POT FICAR FORÇA INTERESSANT ????????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Demà canvi radical d’oratge que inclús començarem a notar aquesta vesprada amb més nuvolositat,però que demà deixarà un dia prou cobert i amb pluges entre dèbils i moderades que podran afectar a qualsevol punt del territori. Tot el cap de setmana és podran produir alguns ruixats, per tant a tots els que tinguen algun acte la pluja acabarà molestant tant dissabte com diumenge,no plourà gran cosa en principi,però destorbarà.

ATENCIÓ A LA PRÒXIMA SETMANA!!!!!

Els models comencen agafar un color interessant amb un possible canvi de patró que podria fer circular les Borrasques més al sud que aquestos últims mesos i per tant per fi podria vindre la pluja com toca després de mesos sense ploure. Els pròxims dies anirem definint aquesta possibilitat de canvis importants de la ma d’una primera borrasca que anirà bambant prop de la península a partir de dilluns i que encara no sabem amb exactitud com ens afectarà a nosaltres,però com vaig dient els models es posen interessants per a tindre més inestabilitat la pròxima setmana amb la migració de l’anticicló cap a Centre-Europa. Dilluns a dia de hui sembla que millorarà l’oratge per a tornar a empitjorar de cara dimarts o dimecres,però els models canvien molt a cada eixida i per tant tindrem que continuar actualitzant minut a minut després de tants mesos sense vore ploure.

Així que vaig a seguir-ho i espere que vosaltres m’acompanyeu per anar esbrinant que ens depararà aquest pròxim mes que anem a entrar.

Fins la vesprada o demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando