Per Nando

23/02/2022

TOTS PENDENTS DEL CAP DE SETMANA I OBSERVANT LA PRÒXIMA!!!?????????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! És confirmen eixos canvis importants que patirem a partir de divendres on un front creuarà pel territori Valencià i deixarà algunes precipitacions que sense ser massa importants si que sembla que regaran bona part del territori. El que farà es destorbar més que altra cosa,la baixada de termòmetres també serà prou significativa deixant un ambient més típic del més de Febrer.

QUE PASSARÀ LA PRÒXIMA SETMANA?

Desde Meteopoble continuem molt pendents del recorregut que vullga fer la Borrasca que se situarà aquest cap de setmana al sud peninsular,sembla que la seua tendència de cara a inicis de la pròxima setmana és a moures cap a l’est i per tant podrien tornar les pluges al nostre territori a partir de dilluns,però falta vore perquè també podria creuar molt pel sud i per tant les pluges més importants és quedaríen restringides més cap a la zona d’Andalusia.

Molt pendents dels models perquè almenys veuen moviment que pot ser acabe en vent de llevant cap a casa nostra la pròxima setmana i per tant continuarem seguint els models per vore si qualla alguna situació bona de pluja cap a casa nostra.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando