Per Nando

22/02/2022

DIVENDRES I DISSABTE PLOURÀ,PERÒ I LA PRÒXIMA SETMANA? ?????????

Meteo

Destacats

Bon dia,setmana estable i assolellada fins el pròxim dijous on tindrem de nou un canvi important en la situació meteorològica amb el pas d’un embossament d’aire fred pel sud peninsular que ens afectarà a partir de divendres. Per tant divendres canviarà la situació meteorològica amb baixada important de les temperatures i algunes precipitacions amb el pas d’un front. Dissabte el vent de llevant acumularà també molta nuvolositat sobretot pel litoral i prelitoral on de nou esperem precipitacions dèbils.

Caldrà seguir també l’evolució dels models la pròxima setmana perquè les peces es podrien col·locar de tal forma que podríem tindre una setmana més inestable del que en principi veien els models. Anticiclò estirant-se cap a Centre-Europa aportant vent humit I aire fred a casa nostra i la Borrasca podrà continuar pel sud peninsular portant pluges generals. Situació que caldrà confirmar els pròxims dies.

Ho seguim? Vorem si ens plou després de tant mesos.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando