Per Nando

19/02/2022

HUI PLOU!!! I ABRIGEU-SE??????????????????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Canvi d’oratge important respecte al d’ahir on varem fregar els 30°C a zones de la Ribera,la Costera,la Vall d’Albaida,etc…. Hui com veieu al satèl·lit tenim més nuvolositat i la baixada de les màximes serà important. Aquesta nuvolositat deixarà pluges disperses sobretot al sud de València I nord d’Alacant on no descartem que inclús de manera molt puntual és done alguna precipitació moderada al llarg del dia.

PRÒXIMA SETMANA.

A partir de demà torna la estabilitat amb un inici de setmana pròxima que començarà amb una pujada dels termòmetres i que de nou de cara mitjans setmana ens tornarà a fer parlar de valors propers als 25 °C,però de nou l’oratge de cara a divendres pròxim pot tornar a canviar amb el pas d’una borrasca pel sud peninsular que podrà portar precipitacions a casa nostra i una nova baixada de les temperatures.

Ho seguim? Algo es algo.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando