Per Nando

18/02/2022

CANVI D’ORATGE IMPORTANT I VIGILANT LA PRÒXIMA SETMANA!!!☁️☁️☁️☁️☁️☁️???

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Hui encara serà un dia primaveral amb màximes que superaran els 25°C a molts indrets,però atenció a demà perquè baixaran de manera notable les temperatures,podran baixar entre 10-15 °C respecte a hui. A més ens creuarà un front que podrà deixar alguna gota o ruixat amb més probabilitat a les comarques més centrals.

La pròxima setmana predominara la estabilitat on inclús de cara a dimecres o dijous podrem tindre de nou temperatures més que primaverals,però haurem de prestar atenció a la possibilitat de que de cara finals de setmana l’anticicló és posicione sobre França i una borrasca podria acabar situant-se al sud peninsular,vigilarem aquesta borrasca perquè podria portar inestabilitat i inclús pluges al nostre territori de cara la recta final de la pròxima setmana.

Però com encara queda molt, tot açò pot canviar I com sempre dic tindrem que fer seguimeeeeeeent.

FINS DEMÀ.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando