Per Nando

11/02/2022

VAGUADA QUE ENS AFECTARÀ AQUEST CAP DE SETMANA. BAIXADA DE TERMÒMETRES!!!☁️☁️❄❄❄

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Cap de setmana on tindrem pas de núvols sense massa importància,però a l’espera de que entre diumenge I dilluns ens creue una vaguada que portarà una clara baixada de les temperatures i podrà portar algunes precipitacions que podran ser en forma de neu als cims més alts de la província de Castelló,com he dit abans amb el pas d’aquesta vaguada cap al diumenge-dilluns farà frescor i per tant ens haurem d’abrigar una mica més per l’interior,perquè per la costa continuaran les temperatures agradables.

PRÒXIMA SETMANA.

Però serà una situació poc duradora i l’anticicló començarà a entrar amb força cap a mitjans de setmana i portarà un oratge més assolellat i una clara pujada dels termòmetres que deixarà un ambient encara més primaveral i amb màximes que estaran entre els 20/25 °C. Aquesta situació ens acompanyarà tot el que queda de setmana,així que si voleu fer plans de moment no tenim cap perill a la vista.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando