Per Nando

10/02/2022

ATENCIÓ PRÒXIMA SETMANA,TORNA LA CALOR??????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Sense canvis massa significatius els pròxims dies I el cap de setmana on inclús el dissabte amb el pas d’un front molt desgastat podria deixar alguna gota molt poc important. Entre diumenge I dilluns sí que patirem una davallada dels termòmetres amb el pas d’una vaguada que podrà deixar alguns ruixats dispersos pel territori Valencià I on inclús podrien veure alguna volva de neu anecdòtica als cims més alts.

Però atenció!!! Perquè esta baixada de termòmetres durarà molt poc i de cara dimecres se’ns tirarà al damunt un potent Anticicló que farà que l’oratge siga assolellat i les temperatures màximes siguen primaverals a tot el territori amb valors superiors als 20-25°C a bona part del territori Valencià.

Situació que encara ens confirmarà més el NO HIVERN que estem tinguent. Fins demà.

Raboseta ens envia aquesta imatge desde Millena.
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando