Per Nando

9/02/2022

DRAMA METEOROLÒGIC ???????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Per enesim dia parlem d’ oratge Anticiclònic al nostre territori,de cara a divendres i dissabte si que ens creuarà un front que podrà deixar alguns ruixats dèbils,però que en general seran molt poc importants.

Entre dilluns i dimarts inclús podrem tindré una davallada de termòmetres que vindrà acompanyada de vent fort de mestral,però ATENCIÓ!!!! Perquè els models veuen que a partir de dimarts se’ns tirarà al damunt l’anticicló de les Açores I portarà una massa més càlida damunt de nosaltres i deixarà unes temperatures més pròpies de primavera que d’hivern.

Decepció d’hivern. Fins demà

Gaby Vilaplana. Alcoi desde el Puig
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando