Per Nando

6/02/2022

EL MODEL EUROPEU VEU ALGUNS CANVIS!!!⛈❄??⛅?☀️???????

Meteo

Destacats

Bon dia!!!! Després de les plugetes d’ahir hui encara ens alcem amb un cel prou ennuvolat,però sense més conseqüències,la tendència a partir de la vesprada-nit es començar a obrir-se i deixar cada vegada un cel més ras.

Així continuarà durant tota la setmana,oratge Anticiclonic,encalmat i amb temperatures sense massa canvis,però de nou tornaran les gelades per l’interior. Estarem atents de cara el cap de setmana,perquè encara que no es veu cap situació de pluges el model Europeu si que veu una borrasca pel nord peninsular que podria portar un oratge més variable a tota la península.

Aleshores seguirem aquesta evolució per anar veient si ens porta algo d’aigua o finalment vent de mestral gelat i sec de cara el cap de setmana de Sant Valentí.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando