Per Nando

5/02/2022

QUE PASSARÀ PRÒXIMA SETMANA??☀️⛅??❄⛈???????????

Meteo

Destacats

Bon dia,cel prou tapat que inclús esta deixant alguna gota molt poc important per la mitat sud del territori Valencià,situació que continuarà molt pareguda durant la jornada amb temperatures maximes més fresques que les passades jornades i amb el risc d’algun plugim molt poc significatiu. Demà vorem més el sol i les temperatures és mantindran molt paregudes al dia de hui.

La pròxima setmana continuarem amb oratge Anticiclonic en general i les temperatures màximes és mantindran molt paregudes a les d’este cap de setmana,però tornaran aparèixer les gelades a zones de l’interior. Per tant altra setmana sense vore canvis importants i on el sol predominarà al nostre territori.

En fi,continuem esperant.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando