Per Nando

4/02/2022

TENIM ALGUNS CANVIS ⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅⛅

Meteo

Destacats

Bon dia!!! A partir de aquesta vesprada començaran z baixar les temperatures,però hui encara serà un dia de màximes superiors als 20/25°C a les comarques més centrals. De vesprada tindrem més nuvolositat que inclús podrà tapar el cel i deixar alguna gota sobretot de cara la nit i matinada. Els propers dies ja no farà aquesta calor impròpia d’un mes de Febrer i per tant tindrem temperatures més fresquetes.

PRÒXIMA SETMANA ANTICICLÒNICA,PERÒ………

La pròxima setmana tampoc tindrem massa canvis a la vista,però caldrà seguir els models cap a últims de setmana perquè comencen a veure moviment amb el despenjament d’alguna borrasca sobre la península i que podria portar canvi de patró,però amb ponents???. Serà deveres? Ho seguim.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando