Per Nando

1/02/2022

BENVINGUT FEBRER!!! HI HAURAN CANVIS? ?☀️?❄?⛈?➡️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Sense canvis apreciables els pròxims dies continuarem amb Anticicló damunt nostre ,només cal destacar que el vent que està afectant desde ahir de vesprada al nord del territori te tendència amainar les pròximes hores.

També i com veieu al mapa en altura destaquem que la baixada de termòmetres que hem patit les últimes hores té les hores comptades i que a partir de demà ens afectarà una massa més càlida i que farà pujar els termòmetres per damunt dels 25°C,termòmetres que de nou baixaran el cap de setmana,però amb màximes no massa fredes per a l’època en què ens trobem.

I de moment no podem avançar res més que Anticicló i absència de pluges els pròxims dies.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando