Per Nando

31/01/2022

ATENCIÓ AL VENT!!!DEMÀ BAIXADA DE TERMÒMETRES!!! ???????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Setmana de nou sense massa canvis en aquest hivern tan avorrit que estem tinguent al nostre territori. La situació no vol canviar i hui de nou tindrem un dia pràcticament assolellat,però de bon mati ja tinguem algunes gelades a les zones de més a l’interior,de cara a migdia les màximes podran pujar fins a valors superiors als 20°C a les zones més costaneres. ATENCIÓ!!! Perquè aquesta vesprada i demà el vent de mestral pegarà fort a la província de Castelló amb ràfegues que podran bufar a més de 100km/h

DEMÀ BAIXADA DE TEMPERATURES!!!

Entre esta nit i demà també entra una mica d’aire fred en altura i farà baixar les temperatures màximes a tot el territori entre 5 o 8 graus a molts observatoris i deixant un dia fresquet,però de nou i cara a dimecres les temperatures tornaran a remuntar amb l’entrada d’una massa d’aire més càlida que portarà associada l’anticicló.

És molt trist,perquè no es veu cap situació de canvis als models i enguany la neu ha estat ben escassa al territori Valencià. Esperarem,però sembla a dia de hui que esperant ens quedarem.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando