Per Nando

29/01/2022

PREVISIÓ CAP DE SETMANA I AVANÇ DE LA PRÒXIMA!!!!

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Gelades matinals les que tenim a estes hores i que deixen registres de .fins a -11°C a,les Rambles de Xixona i Bocairent i al fondo de la Lagunilla a la població de Villena,però pràcticament tot l’interiordel territori Valencià és troba amb valors negatius. Bé,la situació durant tot el cap de setmana és d’oratge Anticiclònic i amb gelades matinals i així continuarà també la pròxima setmana on tindrem un vaivé de temperatures amb una baixada acusada de les màximes entre dilluns i dimarts,però de cara a dimecres i dijous tornarien a pujar de manera acusada i deixant valors superiors als 20 °C.

QUE DIUEN LES TENDÈNCIES?

Les tendències cap a últims de la pròxima setmana han canviat a tots els models, encara que baixaran les temperatures a dia de hui veuen un seguiment de l’anticicló a casa nostra i per tant continuaran les Borrasques circulant massa al nord per als nostres interessos. I és que quan no vol ploure no hi ha manera que qualle cap situació interessant.

De totes maneres estem parlant de terminis encara molt llargs i els ensembles encara ens mostren molta dispersió i per tant continuarem seguint-ho i informant.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando