Per Nando

28/01/2022

LES TENDÈNCIES COMENÇEN A VEURE LLUM AL FINAL DEL TUNEL❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats

Bon dia,continuem amb oratge Anticiclònic i gelades matinals sobretot quan més a l’interior,anem cara un cap de setmana que tot continuarà igual i on tindrem cel ras i temperatures més agradables durant el dia i amb gelades per l’interior sobretot de la província de Castelló.

INICIS DE SETMANA SENSE MASSA CANVIS ??????

Continuarem la pròxima setmana amb oratge Anticiclònic,entre dilluns i dimarts podrem tindre una baixada de termòmetres,però de cara a dimecres entrarà una massa d’aire més càlida que podrà fer pujar els termòmetres per damunt dels 20°C.

ATENCIÓ A LES TENDÈNCIES!!!❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Anirem seguint les tendències que ens mostren els models des del dia d’ahir,segons les últimes eixides a llarg termini l’anticicló ens podria abandonar cap a últims de la pròxima setmana,donant pas a una possible entrada freda ( encara per confirmar) que podría canviar l’oratge a tota la península de manera significativa.

Ho seguim? Després de tanta avorricio clar que ho seguim❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄?

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando