Per Nando

27/01/2022

GELADES FORTES!!!ESTABILITAT I TEMPERATURES QUE ANIRAN PUJANT ☀️☀️☀️☀️☀️☀️????????????

Meteo

Destacats
Avisos mínimes Aemet
Font Avamet

Bon dia,gelades fortes a estes hores a l’interior del territori i que continuaran els pròxims dies, unes gelades que encara que no desapareixeran del tot continuaran fins finals de setmana,sembla i que de cara a el cap de setmana podran ser prou més dèbils I afectar a zones molt reduïdes del territori,sobretot del nord.

ANTICICLÓ PRÒXIMS DIES.

Sense canvis importants els pròxims dies I amb un Anticicló que tendirà a enfortir-se damunt de nosaltres a mesura que avance la setmana, els pròxims dies vindran caracteritzats per el cel ras i temperatures màximes que aniran cap amunt a partir de Dissabte i sobretot diumenge quan ens podrem acostar als 20°C de. Les gelades de produir-se cap a la nit i matinada seran dèbils de cara el cap de setmana I sobretot es donaran en punts de l’interior del nord de la província de Castelló,com he avançat abans.

Aquesta situació de temps assolellat podra continuara durant tota la pròxima setmana on les temperatures maximes dilluns podran tornar a baixar. Però seria una baixada transitòria perquè de nou les temperatures pujarien a valors prou alts cap a mitjans de la pròxima setmana i tot això sense veure cap situació de pluges significatives a casa nostra. Bon oratge per al constipats???????

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando