Per Nando

25/01/2022

PLOU POC,PERÒ……DE NOU CANVIS ??????????????

Meteo

Destacats
Font Avamet.

Bon dia,plou de manera molt dispersa i inconexa al territori Valencià,però tenim registres que les últimes 24 hores ens han deixat fins a 34 mm a Sueca,21 mm a Barx,,20mm a Gandia o Riola o també prop dels 18 mm Albalat de la Ribera o Barxeta.

CONTINUARÀ PLOVENT LES PRÒXIMES HORES

Continuaran les pròximes hores les precipitacions,però la tendència del dia de hui és que vagen a menys i cada vegada serà menys difícil veure ploure. Continuarà el cel molt ennuvolat a les comarques centrals mentre que a la província de Castelló i el sud d’Alacant cada vegada serà més fàcil vore el sol. Demà continuarem amb cel prou ennuvolat al sud de València i nord d’Alacant sense descartar alguna gota sense importància mentre que a la resta predominarà el sol. L’ambient Continuarà fred i amb gelades per l’interior on quede el cel ras.

CAP DE SETMANA ANTICICLÒNIC.

A partir de dijous i sobretot de cara el cap de setmana la situació anirà estabilitzant-se cada vegada més amb la posició de l’anticicló que encara es situarà de forma que ens afectarà de manera més clara. Continuarà el fred i les gelades per l’interior,però atenció perquè de cara últims de setmana i la pròxima setmana portarà una massa més càlida sota la nosta vertical que podrà fer pujar les temperatures màximes aprop dels 20 °C a la costa del nostre territori i les gelades ja no serien massa destacables per les nits.

Continuem sense veure canvis importants que puguen portar la pluja i la neu.

Erik. Cullera ahir
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando