Per Nando

23/01/2022

PLOVENT??????????????ON? ???????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Tal i com varem dir amb posts anteriors plou dèbilment a punts del litoral i apenes sumen alguns mm de molt poca importància en comarques de més al sud del territori Valencià,situació que continuarà al llarg de la jornada i els pròxims dies.

I es que amb l’anticicló centrat sobre les Illes Britàniques ens enviarà vent humit de llevant I que junt amb un poquet d’aire fred en alçada afavorirà tant hui com els pròxims dies és puguen registrar algunes precipitacions a les comarques més litorals i prelitorals de València,Castelló i Alacant. Sempre parlem de precipitacions disperses ocasionals i molt poc importants,però sense descartar que es puga registrar algun ruixat un poc més important on eixe llevant acabe entrant de manera més decidida. Continuarà fent fred i gelant a les zones de més a l’interior I nord del territori Valencià.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando