Per Nando

21/01/2022

DE NOU GELADES❄❄❄❄ PREVISIÓ I AVANÇ PRÒXIMA SETMANA ????❄❄❄???????????

Meteo

Destacats
Avisos Aemet hui
Mínimes,Font Avamet a les 5 hores.

Bon dia!!! De nou avís groc per baixes temperatures a l’interior de València I interior nord d’Alacant amb gelades que ara mateix afecten tot l’interior del territori Valencià. De nou destaquem els -8 q la Rambla de Bocairent i els -6,5 °C a la Rambla de Xixona,uns llocs on estem familiaritzant-nos per ser uns dels més freds del territori Valencià.

ANTICICLÓ BRITÀNIC PER A LLARG

El mateix patró i sense massa canvis anem a tindre aquest cap de setmana I també la pròxima setmana. Anticicló centrat a les Illes Britàniques que portarà un poc més d’humitat a la costa I que podrà deixar algun ruixat molt localitzat al litoral tant este cap de setmana com inicis de la pròxima setmana. Continuarà gelant per l’interior del territori amb més probabilitat per l’interior de Castelló I València. Tindrem dies freds d’hivern,per tant i encara que vejam el sol ens haurem d’arribar.

Continuem sense vore ni a curt ni a llarg termini cap situació que ens porte a casa nostra pluges generals.

Continuem esperant…… Fins demà.

Bocairent. Ahir de matí
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando