Per Nando

20/01/2022

ENESIM DIA DE GELADES FORTES!!!???????❄❄❄

Meteo

Destacats
Font Avamet. 5:15h

Bon dia,,de nou avís groc per temperatures baixes a l’interior nord d’Alacant i interior sud de València,es alli on els últims dies tenim valors per baix del 10 °C negatius i com no hui tornem a repetir valors per davall de zero per aquestes zones però algo menys baixes que les passades jornades.Com tots els dies destaquen les rambles de Xixona i Bocairent amb -9°C i-7°C respectivament

ALGUNA GOTA ESTA PRÒXIMA MATINADA ??????

Com a novetat d’aquesta setmana es que podríem tindre la pròxima nit I matinada alguna gota molt poc important a les comarques del sud del territori Valencià,coses tan poc significatives que no val la pena ni nomenar,però que de nou de cara la vesprada-nit nit de demà amb un flux de llevant un poc més marcat podran tornar els ruixats dèbils a les zones més litorals ( com últimament molt poca cosa)

El cap de setmana i la pròxima setmana la situació meteorològica continuarà sense massa canvis i amb oratge Anticiclonic i gelades fortes que tornaran a repetir-se a zones de l’interior.

Continuem esperaran la pluja??? Fins demà.

Imatge d’ahir desde la població d’Anna,per Juan Gómez Pechin.
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando