Per Nando

19/01/2022

CONTINUEM AMB GELADES MOLT FORTES!!!???????❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bon dia!!! De nou estem en avís groc per gelades fortes al nostre territori,unes gelades que ara mateix s’estan produint a tot l’interior,però també a les comarques més centrals i inclús prop de la costa a la província de Castelló. Destaquem i com tots els dies les dos rambles que tenim tant a Xixona com a Bocairent on les temperatures superen els 11°C negatius,portem dies on aquests llocs del territori Valencià estan totes les nits per davall dels -10°C i que ens confirmen que són uns dels llocs més gelats del nostre territori.

CONINUAREM AMB GELADES❄❄❄❄❄❄❄❄

De moment continuarà el potent Anticicló centrat sobre les Illes Britàniques i que desde ahi també ens afectarà a nosaltres portant eixa calma meteorològica que fa que per les nits les temperatures es desplomen i tinga’m eixes gelades.

El pròxim divendres/dissabte ens podrà entrar algo d’aire fred en altura que podrà fer créixer algo de nuvolositat pel litoral sud i deixar alguna precipitació dèbil i dispersa. Açò és l’única novetat que tenim en un patró meteorològic qud ens acompanyarà mínim 7 o 8 dies més.

Continuem esperant un temporal,fins demà.

Cristian Alfonso. Pobla Llarga ( Ahir )
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando