Per Nando

17/01/2022

AVÍS GROC!!! DE NOU GELADES MOLT FORTES?????❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats
Font Avamet
Avisos Aemet

Bon dia!!! De nou parlem de dia plenament hivernal i de gelades molt fortes que com ahir arriben fins a -11 °C a les zones més habituals del territori Valencià I que ja ens estem acostumant,però ara mateixa gela a tot l’interior I inclús em les comarques més centrals i en algunes zones molt properes al litoral. Avís groc activat per eixes temperatures mínimes molt baixes que també es repetiran els pròxims dies.

PATRÓ ATMOSFÈRIC SENSE MASSA CANVIS.

I és que continuarem amb un potent Anticiclò centrat prop de les Illes Britàniques I que també ens afecta de manera decidida a nosaltres i portant eixa calma atmosfèrica que fa que les nits el cel quede ras i el vent encalmat,açò produeix que les temperatures és desplomen. Si que de cara finals de setmana aquest Anticiclò podrà moures una mica aportant més humitat i inclús un poc d’aire fred que podria portar més nuvolositat I algunes precipitacions poc importants.

Caldrà seguir els models per veure si aquest patró atmosfèric podria portar més moviment de cara finals d’este mes. Mentrestant Abrigeu-seeeeeeeeeeee abans d’eixir de casa.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando