Per Nando

16/01/2022

FA MOOOOLT DE FRED!!! GELADES MOLT FORTES.????????????

Meteo

Destacats
Font Avamet
Avís per minimes

Bon dia!!! Ara mateix ens trobem en temperatures mínimes molt baixes a tot el territori Valencià i on inclús prop de la costa ens trobem en temperatures negatives. Destaquem els -11°C de la Rambla de Bocairent I Xixona i Villena ( Hondo de la Lagunilla ) entre -8 i -9 a poblacions com Xodos,,Morella,Sorita,Forcall,Vistabella del Maestrat,Requena,Ademuz,Vilafranca i Villena,però com dic les temperatures negatives són extenses a tot el territori,a més ens trobem en avís groc per eixes mínimes fins a migdia.

TOT CONTINUARÀ IGUAL❄❄❄❄❄????☀️☀️☀️☀️

Tota la setmana continuarà igual i amb un Anticicló que ens deixarà bona cosa de sol a tot el territori I temperatures hivernals,amb gelades per la nit a zones interiors i les zones més fondes. Sembla que de cara el pròxim cap de setmana podriem tindre més nuvolositat I alguns ruixats a les zones més costaneres de la mitat sud.

De moment continuem sense vore canvis importants que ens façen poder parlar de pluges i nevades al nostre territori.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando