Per Nando

15/01/2022

PREVISIÓ CAP DE SETMANA. ABRIGEU-SE ????????

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bon dia!!! Gelades importants en zones d’Interior que deixen registres negatius com els -9 de la Rambla a Xixona o Bocairent,entre -8 i -7 a poblacions com Xodos,Vistabella del Maestrat, Sorita,Morella,Ademuz i Forcall,açò només es un exemple de que quasi tot l’interior València està ara en temperatures negatives,tan sols es salva l’extrem sud d’Alacant.

PREVISIÓ CAP DE SETMANA.

Bona cosa de sol és el que esperem durant el cap de setmana i de nou amb gelades generalitzades a tot l’interior del territori Valencià de nit i matinada,durant el dia també farà fred amb temperatures típiques del mes de Gener.

PRÒXIMA SETMANA

Continuarem amb un Anticicló ancorat sobre les Illes Britàniques i que sembla que durant la setmana tornarà a portar algo de vent humit sobre la Façana Mediterrània on de nou podrà afavorir algunes precipitacions dèbils I disperses.

De moment cap canvi la pròxima setmana I mireu que tenim un Anticicló ben posicionat per a poder vore algo interessant però de moment no vol quallar res. Ens esperarem a vore si cap a finals de mes pogueren vore alguna coseta que ens animara.

Bon cap de setmana.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando