Per Nando

14/01/2022

HUI NOVES PRECIPITACIONS,QUE PASSARÀ PRÒXIMA SETMANA? ⛈????❄⛅☀️??➡️?

Meteo

Destacats
mapa simbols

Bon dia, durant aquest matí tornarà a ploure de manera dèbil o inclús moderada en punts de la costa,no ho farà a tots els llocs,seran més bé pluges disperses i molt localitzades com les últimes jornades.

CAP DE SETMANA

Situació sinòptica cap de setmana.

El cap de setmana l’anticicló te tendència a desplaçar-se un poc cap a la zona d’Itàlia i tallarà eixe vent marítim que ens està afectant les últimes jornades. Això farà que tinga’m el sol com a protagonista a tot el territori,les temperatures apenes variaran i farà fred amb gelades de matinada a zones d’Interior.

QUE PASSARÀ PRÒXIMA SETMANA?

A partir de Dilluns el potent Anticicló se situarà de nou entre França i les Illes Britàniques afavorint de nou un flux tímid de llevant i que tornarà afavorir més nuvolositat I el risc d’algunes pluges dèbils i disperses per la costa.

Així continuarem tota la setmana i sense perspectiva d’alguna situació de pluges importants. És dir ni Filomena ni Filemon.

Fins demà i bon cap de setmana.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando