Per Nando

13/01/2022

CONTINUEM AMB RISC DE PRECIPITACIONS ???????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Finalment ahir va acabar plovent a la província de Castelló i nord de València i al litoral nord d’Alacant,res del que varem preveure on pareixia que seria el sud de València i nord d’Alacant. Doncs bé ara mateixa també plou dèbilment a Castelló I interior de València I la situació meteorològica per als pròxims dies és idèntica a la d’ahir,tindrem moments amb més sol i d’altres amb més nuvolositat que podrà deixar algun ruixat dèbil quan més arrimat a costa ens trobem. Però en general no esperem pluges importants.

QUINES TENDÈNCIES TENIM?

De moment tant aquesta setmana com la pròxima continuarem amb llevant Anticiclònic,però amb les Borrasques que de moment no ens volen afectar i per tant ací a casa nostra continuarem amb ambient humit i pluges dèbils I disperses la setmana pròxima.

Per a quant un bon temporal ? Segur que més ganes que tinc jo no en teniu ,perquè açò s’està fent molt monòton i de moment no es veu res de res

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando