Per Nando

12/01/2022

FINALMENT HUI TAMBÉ PLOURÀ I QUE PASSARÀ PRÒXIMA SETMANA??☁️⛅?☁️⛅?☁️⛅?☁️⛅

Meteo

Destacats

Bon dia,observant el model Arome i just amb la previsió que vaig fer ahir,finalment hui també el llevant incidirà més del previst cap al sud del territori i afavorirà noves precipitacions per aquesta zona a partir de mitjan mati.

PREVISIÓ HUI I DEMÀ

Continuarem amb presència del vent allevantat i nuvolositat abundant sobretot quan més al sud del territori,les precipitacions seran dèbils i es donaran en punts del sud de València I nord d’Alacant,temperatures que encara que no són molt fredes són típiques de l’estació en que es trobem.

RESTA DE SETMANA ?☁️⛅?☁️⛅?☁️⛅

La resta de setmana continuarem amb llevant Anticiclònic i que podrà afavorir sobretot entre divendres I dissabte noves precipitacions pel sud del territori,sempre coses molt poc importants,per tant tota la setmana vindrà caracteritzat pel mateix oratge.

I QUE PASSARÀ LA PRÒXIMA SETMANA?

Caldrà seguir l’evolució de les tendències perquè sembla que els models aposten per la continuïtat de l’anticicló Britànic que ens aportarà vent humit de llevant,falta veure com intueixen alguns models en eixides concretes,per si ens acaba afectant alguna borrasca que poguera portar precipitacions de més entitat a la nostra terra. Perquè de moment tot brutea.

I una pregunta? Acertaran les previsions de Filomena 2? De moment no es veu cap situació que ens faça pensar això,encara que no descarte veure alguna situació més inestable abans que acabe el mes. Però el que vull dir és que els models de vegades fallen a 24 hores i per tant la meus opinió és que no podem fer previsions a 1 any vista?????????????

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando