Per Nando

10/01/2022

DEMÀ CANVI D’ORATGE!!!????????☁️☁️☁️☁️☁️

Meteo

Destacats
Avisos per vent Aemet
Font Avamet

Bon dia!!! Nit molt ventosa amb ratxes molt fortes de mestral i que han pegat molt fort sobretot al nord del territori Valencià. Destaquem els 122 km/h d’Olocau del Rei i els 100 km/h a la Pobla de Benifassà,Vilafamés o la Jana. A partir d’esta vesprada-nit el vent tendirà a remetre.

A PARTIR DE DEMÀ CANVI D’ORATGE ☁️☁️??????

Amb l’anticicló centrat cap a les Illes Britàniques tindrem un canvi de vent a gregal que farà que la nuvolositat siga més abundant i es pugen registrar algunes precipitacions dèbils sobretot cap al litoral de la mitat sud del territori Valencià.

I així continuaran els dies posteriors,vent de gregal que portarà un ambient més fred i humit i algunes precipitacions a les comarques més costaneres del territori.

TENDÈNCIA ☁️☁️☁️☁️☁️☁️????

Aquesta situació de llevant sembla que va per a llarg i per tant haurem de seguir l’evolució dels models aquest mes per si de cas va quallant en algun episodi d’inestabilitat més important a la mediterrània cap a últims de mes.

Ho seguim? Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando