Per Nando

9/01/2022

RÀFEGUES DE FINS A 100KM/H ??????????????

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bona vesprada, ràfegues entre ponent I mestral que ja s’han deixat notar al nostre territori amb ràfegues superiors als 100 km/h com es el cas de la Font de la Figuera ( Parc Solar ) Ayora o la Font Rotja en Alcoi.

LA PREVISIÓ PER A LES PRÒXIMES HORES ES DE MES VENT

Les pròximes hores continuarà el fort vent a tot el territori Valencià,,serà a la província de Castelló on eixes ràfegues peguaran més fort i podran superar els 100 km/h,a la província de València i Alacant el vent també pegarà fort i eixes ratxes podran superar els 80/90 km/h.

CANVI DE VENT

A partir de dimarts canvi de patró atmosfèric amb vent més humit i algunes precipitacions que sense ser massa importants afectaran a punts de la costa. Les temperatures tornaran a baixar de la pujada d’aquest cap de setmana I ens tornarà a un ambient d’hivern.

La situació de llevant ens podrà acompanyar tota la setmana I inclús la setmana pròxima on anirem veient els models per vore si al final qualla algo més interessant cap a les nostres terres,o no.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando