Per Nando

9/01/2022

ATENCIÓ HUI I DEMÀ PONENT FORT O MOLT FORT. DIMARTS LLEVANT I PRECIPITACIONS ???????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Avisos activats a partir d’aquesta vesprada i sobretot aquesta nit on de nou el vent de ponent es deixarà notar a la província de Castelló I a les comarques del sud de València I nord d’Alacant. Un vent que podrà bufar entre 80-100km a la majoria de zones on ens trobem en eixos avisos per part d’Aemet.

CANVI DE TENDÈNCIA A PARTIR DE DIMARTS ☁️☁️☁️☁️☁️??????????????????????

A partir de dimarts deixem el vent de ponent per el vent marítim que farà augmentar la nuvolositat i també el risc de precipitacions a les comarques més litorals del territori Valencià,una situació que es podrà allargar quasi tota la setmana amb precipitacions que encara que no sembla que seran gran cosa si qud podran destorbar a les zones més arrimades a costa.

Anem seguint-ho i informant.

Molt bon diumenge.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando