Per Nando

8/01/2022

NIT MOLT FREDA!!!?????TENDÈNCIES A LLEVANT☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bon dia!!! De nou nit molt freda i amb temperatures negatives a tot l’interior del territori Valencià. Com sempre destaquem la Rambla de Mariola en Bocairent amb -9,5°C i com podeu veure a la tabla d’Avamet són nombroses les poblacions que es troben a baix zero.

TENDÈNCIA PRÒXIMA SETMANA ☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️

A partir de hui pujen les temperatures tant les màximes com les mínimes i així continuarà pràcticament els inicis de la pròxima setmana. A partir de mitjan de la setmana que ve,l’anticicló Centreeuropeu guanyarà molta força i ací a casa nostra ens enviarà llevant,això farà que s’acumule més nuvolositat al nostre territori i podrà portar alguns ruixats pel litoral.

En principi no es veu una situació massa inestable que ens puga fet parlar de pluges generals i generoses al nostre territori,ara mateix els models veuen una situació de pluges dèbils cap a les zones més litorals a partir del pròxim dimecres-dijous.

De totes maneres caldrà seguir l’evolució per anar veient com va desenvolupant-se aquest canvi de patró atmosfèric.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando