Per Nando

7/01/2022

QUIN FRED FA??????TENDÈNCIES INTERESSANTS PRÒXIMA SETMANA ?????????

Meteo

Destacats
Font Avamet.

Bon dia,temperatures de ple hivern a estes hores on trobem mínimes negatives impressionants com els -10 de les 2 rambles de Xixona o Bocairent o -8 a Requena i Agres,però a la tabla podeu veure on tenim les temperatures més fredes de tot el territori. Bé, hui pujaran un poc les màximes,però de nou esta nit tornarà a gelar pràcticament a tot l’interior del territori Valencià. El diumenge aquestes gelades anirien desapareixent.

TENDÈNCIES INTERESSANTS.

Els models,però més concretament el model Americà comença a mostrar un potent Anticiclò que és podria situar sobre Centre-Europa la pròxima setmana I desde allí enviar vent humit a tota la façana Mediterrània. Això junt amb l’aire fred que podria despenjar aquest Anticiclò podria afavorir una situació de pluges cap a mitjans o finals de la propera setmana,situació que caldrà seguir als models.

Com veieu i després de tant de temps torne anunciar la possibilitat de canvis,però sempre amb els peus en la terra perquè queda molt i les tendències poden canviar d’un dia per a altre.

De totes maneres Meteopoble anirà seguint-ho i informant diariament de l’evolució de la situació la pròxima setmana.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando