Per Nando

5/01/2022

ATENCIÓ MOLT DE VENT!!!! I ARA GELADES EN MARTXA ???❄❄❄❄❄❄❄❄❄

Meteo

Destacats
Satèl·lit
Avisos per Vent.

Bon dia!!! Mirant el satèl·lit encara es veu nuvolositat abundant a la província de Castelló on està nit han deixat alguns ruixats o inclús volva de neu a les serres més altes,però el més destacable des d’ahir de vesprada es el fort vent entre mestral i ponent que s’ha deixat notar a bona part del territori amb ràfegues entre 80-100 km/h,però a la província de Castelló han superat de bon tros eixos valors destacant els 120 km/h de la Serra d’en Galceran,Xodos,Xert,Culla i Benafigos entre altres. El vent de mestral encara continua bufant i per això Aemet manté l’avís taronja i groc al territori.

TORNA L’HIVERN❄❄❄❄❄❄❄❄

I és que la massa d’aire fred ja ens està afectant i hui farà baixar les temperatures màximes al voltant de 10-12°C respecte ahir,el vent que ha bufat fort les últimes hores anirà encalmant durant la vesprada i per aquesta nit també el cel quedarà lliure de núvols pràcticament a tot el territori. Això farà que les temperatures mínimes també es desplomen i produiran gelades importants a tot l’interior del territori i les zones més fondes de les comarques centrals. Així continuarà també el dia de demà,cel poc núvol i temperatures fredes que durant la nit del dijous i del divendres encara deixaran gelades prou generals per l’interior.

CAP DE SETMANA TORNA L’ANTICICLÓ

De cara el cap de setmana l’anticicló anirà espentant eixa massa d’aire més freda cap a l’est del Mediterrani,això farà que pujen les temperatures,tant les mínimes com les màximes a tot el territori,continuarà predominant el cel assolellat durant tot el cap de setmana.

La pròxima setmana tot sembla que continuarà l’oratge Anticiclonic i sense cap perspectiva de canvis que ens pugen portar pluges importants i és que tenim llocs del territori Valencià on portem 2 mesos sense a penes cap situació de precipitacions destacables. Seguirem l’evolució a més llarg termini per si aquest Anticiclò que ens vol afectar cap a la pròxima setmana al final te tendència a desviar-se cap al nord I sols així podríem veure alguna cosa important cap a les nostres terres.

Seguirem esperant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando