Per Nando

4/01/2022

ATENCIÓ!!!! VE L’HIVERN I EL VENT,CANVI DRÀSTIC!!❄❄❄❄??????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Canvi dràstic el que esperem a partir d’aquesta vesprada i que portarà l’hivern de colp al nostre territori amb una massa d’aire gelada desde el nord i que fulminarà la càlida que ens afectat les últimes jornades.

Si ens fixem amb el model Arome el pas de la massa d’aire fred portarà associat un front que deixarà alguns ruixats entre esta nit I matinada i demà mati sobretot a la província de Castelló,Catalunya i Mallorca.

MAPA DE SIMBOLS HUI I DEMÀ

HUI

Durant la vesprada anirà ennuvolant-se i al mateix temps començaran a baixar les temperatures de nord a sud del territori,sobretot de cara la nit. Un front creuarà deixant ruixats que afectaran a l’interior I nord del territori I que podran ser en forma de neu per damunt dels 1000 m. El vent també serà el protagonista I començarà a bufar fort de mestral amb ràfegues superiors als 70/80 km/h.

Avisos per vent. Aemet hui

DEMÀ

Encara quedarà demà risc d’alguns ruixats a Catalunya I les Balears que inclús seran de neu als Pirineus,a casa nostra dominarà el sol,però tindrem un ambient fred,d’hivern i com veieu a uns 5000 metres d’alçada tindrem una -26 sota la nostra vertical. El vent continuarà bufant fort de mestral sobretot al nord del territori.

PRÒXIMS DIES

El dia de Reis continuarà el dia fred i amb el sol com a protagonista,però de nou i cara el cap de setmana s’imposarà l’anticicló damunt de la península I tornarà afavorir la calma meteorològica i pujada de les temperatures.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando