Per Nando

3/01/2022

ATENCIÓ!!!! IMPORTANT BAIXADA DE TEMPERATURES A PARTIR DE DIMECRES.?????❄❄❄❄

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Després de tants dies on podem dir que ha fet calor,com fa dies anem anunciant a partir de demà la nit I dimecres patirem una baixada prou significativa de les temperatures. Tot gràcies a que la massa d’aire càlida serà reemplaçada per una més freda que ens afectarà desde el nord d’Europa.

Amb l’entrada d’eixa massa d’aire més fred és podran produir alguns ruixats sobretot la matinada del dimecres a l’interior de Castelló que no descartem siguen en forma de neu a cotes altes,però com aquesta situació vindrà amb vent de mestral les precipitacions seran de caràcter dèbil i dispers i passaran de seguida deixant finalment un dimecres prou assolellat.

De moment no veiem cap situació de pluges generals i dignes de menció als models,per tant continuem observant i informant.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando